Потребител: Парола:
Астротест

Астротест - професионален астро-психологичен тестТози тест е създаден през 2001 г. от председателя на Българска астрологична асоциация – астрологът Кирил Стойчев и публикуван за първи път през 2002 г. в самостоятелно издание в тираж 3000 бр. Оттогава досега тестът е попълнен от десетки хиляди хора. През 2003г. бе създадена неговата втора част, която прави анализ на професионалната пригодност на попълнилия теста за 23 основни професионални области. В тази негова част е използван от спортни организации и търговски дружества за подбор на кадри, както и от частни лица.

Пред вас стои електронния вариант на Астротест, който включва и двете части – астро-психологически профил и анализ на пригодността към 23 професии.

Самият тест е съвкупност от 12 астро-психологически теста, базирани на  влиянието на зодиакалните знаци върху характера и съдбата на човека. Те дават възможност да се направи цялостен астро-психологичен профил чрез отговорите на въпроси, които не изискват от вас познания в областта на астрологията. Анализът на резултатите показва в кои области и професии имате способности, умения, таланти и в какво процентно съотношение те са изявени (присъстват) у вас към момента на попълване на теста. Тестът оценява и това, къде се намирате в сравнение с останалата част на българите (или до каква степен сте израснали досега в изследваните области), като прави сравнение със средните показатели на оценките на хората, попълнили теста до този момент.

Първият анализ, който теста прави е БЕЗПЛАТЕН. След като отговорите на 180-те въпроси на теста, веднага ще бъде изведена таблица с точките, които имате за всяка от 12-те изследвани области и съответното ниво, в което попадате, както и динамиката ви в него. Има и препоръки какво можете да предприемете, ако желаете да повишите резултата си.

За да получите достъп до другите два анализа – астропсихологичния (28.06-28.08 - този анализ е в промоция!) и професионалния - ще трябва да изпратите SMS, за да получите код за достъп до всеки от тях.

Как да попълните теста:

Моля прочетете внимателно, преди за започнете!

Тестът съдържа 180 въпроса, всеки с по 5 възможни отговора, разделени на 12 групи. За попълването на теста са необходими средно около 30-40 минути.

Не се изискват познанията по астрология. Няма верни и грешни отговори. Въпросите са зададени лично към вас и целят да разкрият вашия астро-психологичен профил.

Изберете един отговор, ако два или повече отговора ви се струват възможни изберете този, който се случва по-често.

Когато във въпроса се разглежда житейска ситуация отговорете как бихте постъпили, ако се случи сега, а не как сте постъпвали преди години. Ако няма отговор, който да съответства точно на вашия мироглед, изберете този, който е най-близък до него.

От искреността, с която отговаряте на въпросите, зависи точността на теста и професионалната ориентация.
 

ВАЖНО! Отговорите, които давате на всеки въпрос се обработват моментално и не се записват никъде, пази се само крайният резултат измерен в точки.
 

По време на попълването на теста, НЕ използвайте бутона BACK на вашият браузър. Използването му прави теста невалиден.

ПРЕПОРЪКА: ЗА ДА СЕ ЗАПАЗЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВАШИЯТ ТЕСТ, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В САЙТА, И СЛЕД ТОВА ДА ПОПЪЛНИТЕ ТЕСТА. АКО НЕ ЖЕЛАТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ, МОЛЯ НАТИСНЕТЕ БУТОНА „СТАРТ” ЗА НАЧАЛО НА ТЕСТА.

Преди започването на теста въведете ваш е-mail адрес. Ако ви се наложи да прекъснете или възникне проблем с Интернет връзката, въведете този е-mail адрес отново, за да прескочите въпросите, на които вече сте отговорили и продължете със следващите въпроси. Този е-mаil адрес няма да се използва по никакъв друг начин!

 

Въведете e-mail:

 

 

 


Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016