Потребител: Парола:
Клуб Астро5 - Услуги с месечен абонамент


Любители на астрологията, за Вас разработихме модула Клуб Астро5, с помощта на който ще можете да получавате всеки ден информация за влиянието на Слънцето и Луната върху вашия личен хороскоп, десетдневни прогнози, да разкриете каква е любовната съвместимост с вашия партньор и др.

Всеки месец ще получавате нова информация за значението на планетите във вашия личен хороскоп, ще разкривате нови астрологични тайни. След като получите като SMS вашия личен код за достъп и го въведете в системата, Вие ставате пълноправни членове на Клуб астро5 за срок от 1 месец и ползвате целия пакет астрологични услуги, който клуба ви предлага.

Екипът от професионални астролози и програмисти на Клуб астро5 разработва и нови астрологични услуги, които ще получите като бонус, веднага, щом бъдат готови. Ще разчитаме и на обратната връзка, която ни давате, за да можем да Ви предложим най-качествените астро услуги в българското (и не само!) Интернет пространство.

 

Услугите с месечен абонамент, които можете да ползвате на сайта са:

 Транзити към вашите планети - прогнози за днес и утре
Транзитни аспекти на Слънцето и Луната спрямо планетите във вашия хороскоп


 Слънчев хороскоп за 10 дни напред
Показва основните влияния на Слънцето спрямо вашия хороскоп за период
и от 10 дни

 

 

Любовен хороскоп за зодиакалния знак
Информация за съвместимотта ви с партньори от всички зодиакални знаци
Всеки месец ще можете да отваряте по един пълен профил на съвместимост


 

 

Тълкуване на планетите в личния ви хороскоп
В този модул всеки месец ще се разкрива и тълкува по една позиция от вашия личен хороксоп


 Вашият Асцендент - значение, символика, влияние
Подробно описание на значението на знака на Вашия асцендент


  

Влиянието на Луната за деня
Подробна информация за фазата на Луната, значението на лунния ден
и транзитните аспекти на Луната към планети. Определете подходящото време за вашите начинания с помощта на Луната.


 

Планетни часове

Oсвен всеки ден, и всеки час носи влиянието на някоя планета. За да изчислим кой час под влиянието на коя планета се намира, ще трябва да използваме седемлъчната звезда на Магите. Трябва да се има предвид, че планетните часове не съвпадат по продължителност с астрономическите. За да се определи колко продължава един планетен час, продължителността на деня (от изгрев до залез) се разделя на 12 и се получава продължителността на дневния астрологически час. Нощният астрологически час се изчислява по подобен начин: времето от залеза до изгрева на следващия ден се дели на 12.Първият час на всеки ден се управлява от същата планета, която управлява и деня, т.е. за понеделник първият час принадлежи на Луната, за вторник - на Марс и т.н. Последователността на астрологическите часове във всеки отделен ден се образува чрез редуване на планетите по върховете на Звездата на Магите по посока, обратна на часовниковата стрелка. Ако започнем от понеделник, се редуват така: Лунен, Сатурнов, Юпитеров, Марсов, Слънчев, Венерин,  Меркуриев, - и после всички се повтарят в същия ред, до часа на следващия изгрев във вторник. Така качеството на всеки час се определя от планетата, която го управлява и е съответстващо на нейните характеристики.
 

 

 Аспектите на Слънцето и Луната

Аспектите на Слънцето и Луната определят дневния ритъм на активност. Тълкуванията са съобразени с позициите на планетите във Вашият хороскоп (т.е. местата, на които са били планетите на небето  в момента на раждането Ви) и са уникални за всеки един човек. Аспектите на слънцето се променят на всеки два дена, а аспектите на луната, която е най-бързо движещата се планета се променят всеки ден. За да се нагодите към планетния ритъм, специфичен за вас, препоръчително е да следвате препоръките, които са дадени за всеки аспект. Аспектите на Луната към планетите от личния Ви хороскоп активират емоционални преживявания, докато аспектите на Слънцето активират събития, случки от ежедневния Ви живот.

За да ползвате платените услуги с месечен абонамент, първо трябва да се регистрирате

 Безплатна регистрация
Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016