Потребител: Парола:
Любовните тайни на мъжете, според техните зодиакални знаци
Любовните тайни на мъжете, според техните зодиакални знаци
Отношенията между мъжете и жените са вълнували хората от всички времена и епохи, може би най-много книги са написани именно на тази тема и все пак те остават загадка. Загадка, която астрологията може да обясни и да ви даде ключа към сърцето на вашия любим

Стара истина е, че жените избират. Статистиката показва, че всяко средно хубаво момиче, ако не се омъжи до 25-тата си година ще получи над 100 намека, оферти или предложения за връзка. Задачата й е от многото кандидати да избере един – най-добрия!

Какъв да е той? – Силен като Арнолд Шварценегер, богат като Бил Гейтс или готин като Брад Пит?

Сигурен съм, че жена като вас не очаква нещо подобно от мъжа до себе си. За да ви спечели, достатъчно е да има известна доза чувство за хумор, да е уверен в себе си и със сърцето си да усетите привличане към него. Ауди А6, разбира се, е предимство.

И докато за мъжа най-голяма трудност представлява да спечели сърцето на една жена, то жената се сблъсква с най-големи трудности, когато трябва да го задържи. Да, това е най-големият проблем пред една жена – как да задържи до себе си мъжа, когото обича. Как магията, получила се в началото на връзката да продължи вечно.

В стремежа си да задържат мъжете до себе си, жените са измислили различни стратегии на поведение, всичките до една погрешни:
1. Покорство; 2. Служене; 3. Ревност; 4. Истерия; 5. Брачен договор

А е трябвало да опитат с ЛЮБОВ. Обаче тази форма на любов, от която мъжа срещу тях се нуждае. Тя е специфична за всеки мъж.

Често чувам да репликата: “Всички мъже са еднакви”. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. Има 12 типа мъже, разделени според техните зодиакални знаци. С мъжете от различните зодии трябва да се държите различно, ако искате да ги задържите. Всеки мъж е една Вселена. Опознайте я. Покажете любовта си с поведение, думи и изразни средства, които мъжа срещу вас е в състояние, да разбере, оцени и приеме.

Една възможна история: В първите дни след запознанството искате да впечатлите избраника си. Верни на максимата: “Любовта на мъжа минава през стомаха”, сте сготвили пиле по невероятна китайска рецепта – “Печено пиле с джинджифилов сос”. Подредили сте красиво масата, бутилка марково вино се изстудява в хладилника и с трепетно очакване поглеждате към стенния часовник.

След миг стрелките заковават на 18.00, на вратата се звъни, отваряте и първото нещо което виждате е огромен букет дъхави червени рози. Сърцето ви бие лудо, прегръщате го, разменяте целувки...

Влизате в трапезарията хванати за ръце, каните го да седне на масата и се затичвате към фурната да извадите гозбата. Цялата стая се изпълва с ухание на печено пиле и екзотични подправки. Връщате се с подноса с пилето, и първото нещо, което забелязвате е посърналата физиономия на възлюбения. Мислите си: “Какво не е наред, може би не съм се облякла подходящо, дали пък не се накапах със соса, може би си има друга...”


         - Скъпа, аз съм вегетарианецАко беше казал че е марсианец сигурно щяхте да се шокирате по-малко. Кръвта ви се качва в главата, вената на дясното ви слепоочие започва да пулсира, подпирате се с ръка за ръба масата, за да не изгубите равновесие. Бавно поставяте пилето на масата. Опитвате се да го превърнете с поглед в задушени зеленчуци по сечуански. Неуспешно. След три секунди в главата ви проблясва спасителна мисъл “Виното!” - така ще излезете от положение, има и салати за мезе... “Да, да виното” с тази мисъл тръгвате към хладилника, вадите изстудена бутилка CABERNET - ЗЛАТНА РЕЗЕРВА от 1984 година, и тръгвате уверено към него – все пак той е мъжа, на него се пада честта да отвори бутилката. Странно, погледа му остава все така унил...


         - А също и въздържател – проронва вашия любим.

Конфузна ситуация, нали?

Жалкото е подобни ситуации се случват почти във ВСЯКА връзка. Жената се стреми да даде най-доброто от себе си. Във всяка област. Старае се. Впоследствие се оказва, че мъжа няма нужда от това, което жената му дава.

За да разберете какъв е индивидуалния подход, какво искат мъжете, по-долу изберете зодията на мъжа, в който сте влюбена, харесвате или с който искате да прекарате остатъка от живота си.

Какво ще научите от този модул?

  • Характерните черти на мъжа от избрания от вас зодиакален знак
  • Външен вид, особености на характера, качества и недостатъци
  • Как да спечелите вниманието му, какво обича и какво не харесва
  • Какво можете да очаквате от него
  • Какво той очаква от вас
  • Как да го поощрите
  • Как да го задържите

Поръчка на код за услугата ЛЮБОВНИТЕ ТАЙНИ НА ЗОДИАКА

Изберете държава от която изпращате SMS:
1
SMS от България
Изпратете SMS на номер 1925 с текст hrs1 (на латиница, с малки букви ). Ще получите с обратен SMS уникален код за еднократно активиране само на тази услуга.

* Номерът 1925 е еднакъв за Мтел, Глобул и Вивател, цена на SMS - 1.20 лв. с ДДС
2
Въведете кода, който сте получили като SMS тук:
Код за достъп:  
3
Изберете знака на вашия партньор
* Astro5.net използва SMS номер с добавена стойност 1925 (1.20лв. с ДДС) предоставен от SmsZona.com

     

Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016