Потребител: Парола:
Любовните тайни на жените, според техните зодиакални знаци
Любовните тайни на жените, според техните зодиакални знаци
Отношенията между мъжете и жените са вълнували хората от всички времена и епохи, може би най-много книги са написани именно на тази тема и все пак те остават загадка. Загадка, която астрологията може да обясни и да ви даде ключа към сърцето на вашата любима.

Как мислите какво иска една жена от един мъж? – Да е силен като Арнолд Шварценегер, богат като Бил Гейтс и готин като Брад Пит?
Мога да ви уверя, че жената не очаква от вас нещо подобно. За да я спечелите, достатъчно е да имате известна доза чувство за хумор, да сте уверен в себе си и да я накарате да почувства към вас привличане. Ауди А6, разбира се, е предимство.

Но има още една подробност, с която трябва да се съобразите. Често чувам да казват, че всички жени са еднакви. ТОВА НЕ Е ВЯРНО.
Има 12 типа жени, разделени според техните зодиакални знаци.Към жените от различните зодии трябва да подхождате различно, ако искате да имате успех.

За да разберете какъв е индивидуалния подход към всяка, по долу изберете зодията на жената в която сте влюбен, харесвате или искате да свалите.

Ето първата тайна: Няма жена, която да не се интересува от астрология, най-вече от своята зодия. Затова, още в началната фаза на запознанството ще направите добро впечатление, питайки я за зодията й. Диалогът може да се развие примерно така:

- Елена, ти коя зодия си?
- Телец (или която и да е друга)
- Мммм, страхотно, винаги съм си падал по момичета от тази зодия...

Тук може да се издъните, ако разговора тръгне в посока зодии, а вие се окажете неподготвен по тази тема.
В нашата рубрика обаче ще имате възможност да научите по нещо за всяка от зодиите, или поне за тези, които ви интересуват.

Обаче, когато жената на свой ред ви пита за вашата зодия, никога не отговаряйте директно, сега е момента да проявите
чувството си за хумор. Например на въпроса: "Коя зодия си?", дайте някой от следните възможни отговори (без значение каква зодия сте):
- Сваляч
- Секс маниак
- Акула

Основно правило в общуването с жените е да не давате конкретни отговори на въпросите им, за да оставите простор на тяхното въображение. Както и да предизвиквате усмивка, а още по-добре продължителен смях.


Какво ще научите от този модул  • Характерните черти на жената от избрания от вас зодиакален знак, външен вид, особености на характера
  • Как да подходите към нея, как да се запознаете, как да я спечелите. Как да общувате с нея

  • Как да се държите, когато сте заедно
  • Какви грешки не трябва да правите

  • Как да я задържите

Поръчка на код за услугата ЛЮБОВНИТЕ ТАЙНИ НА ЗОДИАКА

Изберете държава от която изпращате SMS:
1
SMS от България
Изпратете SMS на номер 1925 с текст hrs4 (на латиница, с малки букви ). Ще получите с обратен SMS уникален код за еднократно активиране само на тази услуга.

* Номерът 1925 е еднакъв за Мтел, Глобул и Вивател, цена на SMS - 1.20 лв. с ДДС
2
Въведете кода, който сте получили като SMS тук:


Код за достъп:  
3
Изберете знака на вашата партньорка
* Astro5.net използва SMS номер с добавена стойност 1925 (1.20лв. с ДДС) предоставен от SmsZona.com

     

Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016