Потребител: Парола:
Любовен хороскоп (синастрия)

Астрологичен анализ на съвместимостта между мъж и жена


Любовен хороскоп
Астрологичната услуга ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП, анализира отношенията с вашия партньор според това как си взаимодействат вашите лични планети – Слънце, Луна, Венера, Марс, Меркурий + Юпитер и Сатурн. Това позволява да видите както положителните връзки между двама ви, така и евентуалните трудности, пред които ще се изправите в съвместния ви живот. Според характера на планетите и естеството на аспектите в синастричния (любовния) хороскоп са дадени и насоки как да се справите с трудностите.

Анализират се най-важните компоненти на една връзка: любов, страст, разбирателство, общуване, потенциал за съвместен живот, проблеми, фактори показващи напрежение, стрес или щастие и късмет.

Услугата „Любовен хороскоп” изчислява апектите между вашите планети и тези на парньора БЕЗПЛАТНО и ви дава анализ на ДВА от тях. За да прочетете пълния текст на хороскопа, трябва да изпратите SMS.Разкрийте с помощта на астрологията как вашите планети взаимодействат с планетите на вашия партньор и вижте какви са следствията от това. Синастрията е най-обективният и точен астрологичен метод, с помощта на който може да разберете доколко сте съвместими, трайни ли са чувствата ви, и какви проблеми могат да възникнат в хода на вашия съвместен живот.

Явора Опрова: Хороскопът е напълно верен за мен и съпруга ми. Дава насоки да преодолеем трудностите, различията. Ще използваме положителните аспекти на планетите. Благодаря ви.

Петя: Невероятно!:) Това, което прочетох в любовния си хороскоп е просто едно абсолютно точно потвърждение на реалната ни връзка с моя приятел. Благодаря Ви!!

С.: Любовният хороскоп, който получих от сайта се доближава много до професионалния хороскоп, който ми беше изготвен от известен астролог преди един месец. Даже този на astro5 като цяло звучи по-ведро и оптимистично. Доволна съм от резултата, препоръчвам услугата.


Въведете данни за изготвяне на любовен хороскоп(синастрия)
1
Въведете вашата дата на раждане

Забележка

2
Въведете дата на раждане на вашия партньор

Забележка


Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016