Потребител: Парола:
Безплатна регистрация на нов потребител в www.astro5.net
След регистрацията ще можете да ползвате безплатно всички услуги от Free Zone: Дневен хороскоп за вашата зодия, нумерологичен хороскоп за деня, информация за вашия зодиакален знак, изчисляване на вашия Асцендент, изчисляване позициите на планетите във вашия личен хороскоп, любопитни факти от света на астрологията, лунен хороскоп. Ще можете да ползвате и срещу заплащане допълнителните услуги - годишен хороскоп, китайски хороскоп, и услугата КЛУБ АСТРО5, която ви дава разширена астрологична информация за вашия личен хороскоп, транзитите на планетите, планетни часове и др.

Моля, за потребителско име въведете само една дума, на ЛАТИНИЦА:


Моля, когато пишете е-майл адреса си, избегнете поставянето на www отпред.

Забележка
  Забележка
ЖЕНА МЪЖ
Потвърждавам, че съм прочел и съм съгласен със 'Споразумението с потребителите'

Споразумение с потребителите

относно условия за използването на услугите в сайтаЗа да можете да ползвате услугите на сайта Аstro5.net вие трябва да ни предоставите определена информация. Ето защо е необходимо да се запознаете с условията за използването на услугите, предоставяни от Аstro5.net. Отбелязвайки "Потвърждавам, че съм прочел и съм съгласен със 'Споразумението с потребителите', и натискайки бутона "Регистрирай се", Вие се регистрирате като потребители с условието, че разбирате и сте изцяло запознати с това споразумение, както и че задължително ще го спазвате при ползването на услугите на сайта.

Вие ползвате услугите на сайта АНОНИМНО, т.е НЕ е необходимо да предоставяте вашето име, презиме и фамилия. Достатъчно е да въведете ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ. Достъп до вашия профил имате само вие, след въведено потребителско име и парола. Данните, които въвеждате не се показват на трети лица. Съгласно закона, информацията, която ни предоставяте е надеждно защитена. Чрез това изявление Вие изразявате желанието си да ни дадете необходимата за ползването от Вас на услугите в сайта информация, като попълните формата за регистрация. Вие се съгласявате да ползвате услугите на сайта съобразно условията в това споразумение.

Регистрация
Всеки потребител на Аstro5.net трябва да се регистрира, като попълни регистрационната форма, където попълва исканата информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна и вярна информация само за пола, датата, града и часа на раждане. НЕ МОЖЕТЕ да променяте пола, датата и мястото на раждане, които сте въвели първоначално. При въведена невярна дата на раждане или място на раждане, или при неточна информация за часа на раждане, текстовете които прочетете може да не са актуални за вас. Ако в момента на попълване на регистрацията не си знаете точния час на раждане, можете да го попълните по-късно, когато тази информация стане известна на вас.

Ние използваме въведената информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай ние няма да я предадем на трета страна, с изключение на случаите, предвидени от закона. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана за маркетингови и статистически цели от Аstro5.net, което означава и получаването на информация и новини от Аstro5.net на e-mail адреса попълнен при регистрацията. При регистрирането Вие въвеждате потребителско име и парола, като сте изцяло отговорни за тяхното съхраняване, ползване или предоставяне от вас на трета страна. Ако имате съмнения за това, че вашата регистрация се използва от трета страна без ваше разрешение може да промените паролата за достъп. Вие сте отговорни за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия произтичащи от Вашата регистрация.

Платени услуги.

Освен безплатните, сайтът предоставя и платени услуги, за които се изисква изпращане на SMS до мобилните оператори. Цената и условията за ползване на всяка платена услуга са описани на съответното място, където се предлага тя.

Права и задължения на страните

С регистрацията си Вие се съгласявате, че:
1. Имате право да направите само една регистрация за ваше лично ползване.
2. Попълвате коректно исканата информация
3. Ще ползвате услугите на Аstro5.net, така както са, като вие поемате пълната отговорност за употребата на информацията предоставена на страниците на този сайт.
4. Вие ни освобождавате от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество.
 

Ние заявяваме че:
1. Гарантираме неразпространението на данните въведени от Вас.
2. Информацията и хороскопите, които ще намерите на този сайт са базирани на основните астрологични принципи, както и на вашите рождени данни.
3. Ще развиваме услугите в този сайт на база на обратната връзка, която ни давате и ще Ви предоставяме нова информация и астро-модули
3. Не сме отговорни за щети, загуби или пропуснати ползи, както и за каквито и да е действия или решения взети от Вас, вследствие на прочетената информация в сайта.
4. Нямаме претенции към Вас за печалби или ползи, които вие, ползвайки информацията на този сайт, сте извлекли лично за Вас, без да нарушавате авторските права.
5. Не гарантираме за 100 процентна полезност, пълнота и истинност на информацията, която е поместена в Аstro5.net, както и няма да носим отговорност за това, че някой от потребителите се е доверил на тази информация.
6.  При взимане на важни решения, ако желаете астрологичен съвет или прогноза, трябва да се обърнете към професионален астролог.

Настоящото „Споразумение с потребителите” урежда ползването на интернет-сайта astro5.net, качването и свалянето на информация от сайта, ползването на услугите, предлагани в сайта, както и взаимоотношенията на собственика на сайта – фирма „Локус Фортуна” ЕООД вписана в търговския регистър на Варненския окръжен съд по ф. д. 2532/2007 г., със седалище и адрес на управление гр. Варна, к-с Младост бл. 101, електронен адрес за контакт: bgastro (аt) gmail.com, ЕИК 148096068, с регистрация по ЗДДС, с потребителите на услугите, предлагани от сайта.

Съдържание на сайта и Авторски права
Логото и съдържанието на сайта са изключителна собственост на Astro5.net и са защитени от закона за авторското право. Забранено е копирането, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от сайта, без изрично писмено разрешение за това.Изтриване на регистрация
С цел облекчаване работата на сървъра, регистрации, които не са ползват 3 месеца автоматично ще бъдат изтривани

Връзки с трети страни
Astro5.net може да съдържа линкове към други страници извън сайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се в тези линкове.

Ограничение на отговорност
Astro5.net не е отговорен за случайни събития, последици или индиректни щети свързани функционирането или достъпа до сайта.

Промени в сайта
Всички промени и новости, които въвеждаме ще бъдат оповестявани чрез публикуване на сайта или предоставяни по електронна поща. Ние запазваме правото си да:
1. Променяме съдържанието и условията на това споразумение по всяко време и без предварително предупреждение
2. Да променяме съдържанието на сайта
3. Да премахваме линкове и модули с информация без предварително предупреждение


Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016